10X Business Summit er en konferanse om salg, markedsføring og lederskap. Fortalt av eksperter, ledere, grundere og internasjonale CEO`er. 10X er ideen om å tenke ti ganger større, som igjen utfordrer det etablerte man kjenner fra før og istedet oppsøke nye ideer for å utvikle sitt eget og sin bedrifts potensial.

NYE PERSPEKTIVER

Ønsker du å høre nye ideer om salg, kulturbygging, storytelling, generasjon Z, sosialt entreprenørskap og hvorfor kvinnelig lederskap ikke er en kjønnskamp, men big business. Da er konferansen i Stavanger Forum 12.februar noe for deg og dine kollegaer. På www.conferences.no kan du lese hele programmet.

MØTEPLASS

I tillegg til å være et sted for nye tanker er det også en møteplass for næringslivet i regionen. Våre sponsor og samarbeidspartnere sørger for at konferanse område også blir en opplevelses arena for nye kontakter og bekjentskap. På kveldstid beveger de som ønsker og er påmeldt seg ned til Gaffel og Karaffel i Stavanger Sentrum, hvor kvelden fortsetter med god mat og godt selskap.

KEY NOTE

Vår Key Note Speaker er Morten Albæk, en av Danmarks mest kjente forretnings profiler. Han har fem år på rad blitt kåret til å være blant de 100 mest innflytelses rike personene i verden innenfor markedsføring. Han skal fortelle om hvordan du, dine kollegaer eller ansatte kan utfolde sitt potensial ved hans velkjente og trollbindende formidlerevne.

BLI MED

Her har dere mulighetene til å investere i en dag som vil gi nye ideer og perspektiver på business og livet generelt fra inspirerende nasjonale og internasjonale talere som selv har utfordret det etablerte, og tenkt ti ganger større, for å utfolde sitt eget og sin bedrifts potensial. Som Andre Gide en gang sa;

one cannot discover new oceans without the courage to lose sight of the shore.

EARLY BIRD

Så enten du har lyst å høre nye ideer, treffe nye kontakter, være sosial, bli inspirert eller rett og slett bare ha en annerledes dag sammen med kollegaer og ansatte, bli med på 10X business Summit i Stavanger Forum. Et begrenset antall early bird billetter er nå tilgjengelig på www.deltager.no/10X