NY BOK FRA MORTEN ALBÆK

Morten Albæk er ute med ny bok. Han er filosof og i tillegg en av Danmarks mest kjente næringslivs profiler. Han er fem år på rad blitt kåret til en av verdens mest innflytelsesrike personer innenfor markedsføring av det anerkjente amerikanske magasinet «The Internationalist». Han er Executive Chairman og en av grunderne av Voluntas Investment & Advisory.

PARADOKS

Den kjente næringslivs profilen fra Danmark har denne gang skrevet om det som han anser som vår tids største paradoks. At vi på den ene siden aldri har hatt flere muligheter i livet, aldri vært høyere utdannet og aldri levd lenger enn vi gjør akkurat nå. Samtidig har vi aldri vært mer ensomme, aldri har vi hatt større del av befolkningen som lider av stress, angst og depresjoner. I boken «et liv, en tid, et menneske» gir han sitt syn på hvorfor vi har endt opp med dette paradoks, og samtidig kommer med sitt ydmyke forslag på hvordan langt flere kan finne meningen i sitt liv. «-Ingenting, kan være viktigere enn dette», sier Morten.

 

«ET LIV, EN TID, ET MENNESKE»

 

«Vi har skabt en sætning: «Jeg vågner op, jeg går i bad, jeg drikker kaffe, jeg børster tænder, jeg går på arbejde.»

 

Det er løgn.

 

Du vågner op, du tager dit bad, du børster dine tænder, du drikker din kaffe, og så går du ud i dit liv.

 

Der bruger du halvdelen af din vågne tid på det, vi kalder arbejde. Men samtlige 16 timer, hvor du er vågen, er du i live i det ene liv. Derfor skal alle 16 timer så vidt muligt være meningsfulde timer.

Hvis nogen står i vejen for det, bliver du nødt til at skubbe til dem. Flytte dem i stedet for, at du flytter dig et steg hen, hvor rejsen til det meningsfulde liv bare bliver længere, længere og længere.»

 

 

FÅ DITT EKSEMPLAR

Lyst til å lese mer kan du forhåndsbestille boken til Morten Albæk eller så får du også et eksemplar tilsendt i posten ved kjøp av earlybird billett til 10X Business Summit Stavanger Forum dersom du bestiller denne uka.

Vel møtt til konferanse og god lesning. Reserver din plass på konferansen på www.conferences.no