Har du lyst til å være ambassadør for Nordic Conferences sin konferanse 10X Business Summit i Stavanger Forum?

Da har du muligheten nå!

10X Business Summit har som ambisjon om å bli en av de største næringslivs eventene i regionen i 2019. På selve gjennomføringen av konferansen har vi behov for flere ambassadører som bidrar til at gjennomføringen av konferansen blir en suksess. Det kan være arbeidsoppgaver som rigging på konferansen, deltager registrering , publikumsvert, sponsor vert. m.m.

Her kan du lese mer om konferanse programmet, www.conferences.no 

Som ambassadør får du muligheten til å være med gratis på konferansen i tillegg til å bli en del av Nordic Conferences konferanse nettverket, hvor du har en unik mulighet til å nettverke med våre sponsorgruppe som inneholder blant annet firma som, Bavaria, StandOut, Eikund , Viking F.K, Stavanger Sentrum AS, Lindbak m.fl

Vil du bli med?

Send oss en mail og fortell litt om hvorfor du vil være med 🙂

post@conferences.no