På konferansen i februar kan du oppleve Benja Stig Fagerland på scenen i Stavanger Forum. Hun er tidligere utnevnt til en av de 12 mest inspirerende kvinnene i Europa. Hun er forfatteren bak boka Sheconomy. En bok om hvorfor  kvinnelig lederskap ikke er en kjønnskamp, men “big business”

“Det er mye lettere for en norsk kvinne å bli statsråd enn CEO, sa statsråd Linda Hofstad Helleland i hennes Keynote på Sheconomy og Facebook event i juni 2018.

Hvorfor er Sheconomy, din business? Og hvorfor skal du bry deg?

I dag står vi overfor et nytt voksende marked som er større enn både befolkningen og brutto nasjonalproduktet i Kina og India. Hvilket voksende marked vil omdefinere samfunnet og verden? Kvinner. Globalt, så kontrollerer kvinner omtrent “$20 trillion in consumer spending” og det tallet kan stige til så høyt som $28 trillion i de neste fem årene. Samlet vil kvinner representere en vekst større en Kina og India kombinert. (Fagerland & Drejer, 2018, European Journal of Management).

Mange firma i Norge har høyere kvinne andel innenfor lederstillinger som en del av sin business plan, men hvorfor har de det? Fordi det ser bra ut? fordi alle andre har det? Eller har næringslivet skjønt at kvinner er “big business”?Nordic Conferenes har invitert Benja Stig Fagerland til å inspirere og fortelle hennes innsikt på temaet.