“Hvordan være ambisiøs med tanke på implementeringen av virksomhetens forretningsmodell, visjon og ledelsesfilosofi”. 

Mange bedrifter setter hårete mål for omsetning, profitt og vekst. Er det mulig å oppnå fremragende resultater uten budsjetter og kvantitative mål, men gjennom å fokusere på visjon, verdier og tillitt som strategi? Tom Georg Olsen skal i sitt innlegg på konferansen vise til nyere forskning, samt trekke frem konkrete eksempler fra implementering i egen bedrift.

Tom Georg Olsen er  CEO og konserntjener av Miles AS. Firmaet han var med å startet selv. Stillingstittelen “konserntjener” ble for øvrig kåret til “Norges Beste stillingstittel” av Norske informasjonsrådgivere i desember 2018. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016, 2017 og 2018. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, og den har også blitt omtalt i en rekke aviser og ledelse magasiner. Tom Georg er også gjeste foreleser på Solstrandprogrammet, for Beyond Budgeting Institute, samt gjesteforeleser på BI, NHH og London Business School. I 2018 ble han nominert til EY`s Entrepreneur.

“Hvordan være ambisiøs med tanke på implementeringen av virksomhetens forretningsmodell, visjon og ledelsesfilosofi” er innlegget som kommer til å gi deg nye idéer på hvordan oppnå resultater i din bedrift.

Har du ikke booket plass på konferansen enda kan du gjøre det her; ledig billetter. Hele programmet kan du lese på www.conferences.no

Vi tjuvstarter allerede kvelden før med faglig og underholdende vorspiel med Gjert Ingebritsen og Sigurd Granmark som du kan lese mer om her.

Vel møtt!